Wigilia 2008 - zapraszamy do skorzystania z cateringu
Menu wigilijne
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Grzybowa z łazankami
- Borowikowa z łazankami
- Wigilijne gołąbki z kasza gryczaną
- Kapusta z grochem
- Karp panierowany
- Karp w śmietanie po żydowsku
- Panga sote zasmażana z cebulką
- Rolada z łososia ze szpinakiem
- Pstrąg w galarecie z musem grzybowo oliwkowym
- Karp w galarecie
- Rolada z kurczaka po królewsku w galarecie
- Kaczka z morelami w galarecie
- Galaretki z kurczaka z warzywami strączkowymi
- Pierś z indyka z musem chrzanowy w galarecie
- Pierogi z kapustą i grzybami porcja 10 szt
- Szpinak z czosnkiem
- Ruskie
- Schab ze śliwką w maladze
- Pasztet swojski
- Ryba po grecku
- Śledzie smażone w zalewie
- Sałatka jarzynowa tradycyjna
- Sałatka caprese
- Sałatka z kurczakiem i suszonymi pomidorami z odrobiną parmezanu
- Śledziowe fantazje (śledzie w różnej formie)
Ciasta
- Sernik domow
- Makowiec
- Kutia, itp
Serdecznie dziękujemy Państwu za zainteresowanie naszą propozycją przygotowania potraw na Państwa stoły. Dołożymy wszelkich starań aby wyręczyć Państwa z przygotowania kolacji Wigilijnej oraz Świąt Bożego Narodzenia . Gwarantujemy świeżość produktów i dbamy o jakość naszych potraw specjalnie przygotowanych przez naszego Szefa Kuchni. Wszystkie potrawy są schłodzone i podawane na specjalnych bardzo estetycznych półmiskach jednorazowych.
W trakcie składania zamówień proszę o ustalenie ilości osób, dnia oraz godziny dostarczenia potraw. Wszelkich informacji udziela obsługa lokalu lub pod nr.tel 503054600
Z poważaniem
Waldemar Nadolski